Kush Jemi

Miresevini ne Torre Drin

E ndodhur ne zemer te Tiranes, prane sheshit Skenderbej, qendres politike-administrative e tregtare te vendit, Torre Drin eshte nje realizim me nje vendodhje te shkelqyer dhe eshte nje nga qendrat me te rendesishme te biznesit ne Tirane, Shqiperi.

Histori

Ndertimi i Torre Drinit filloi ne vitin 1996 dhe u krye nga kompania Investndertim Tirana shpk. Ndertesa, nje strukture b/a, me 14 kate mbi toke dhe nje kat nentoke, mbaroi ne vitin 2000, dhe ne te njejtin vit u regjistrua ne ZRPP, Tirane.

Apartamente

Zyra

Dyqane

Vende Parkimi

Rreth Nesh


Ndertimi i Torre Drinit filloi ne vitin 1996 dhe u krye nga kompania Investndertim Tirana shpk. Ndertesa, nje strukture b/a, me 14 kate mbi toke dhe nje kat nentoke, mbaroi ne vitin 2000, dhe ne te njejtin vit u regjistrua ne ZRPP, Tirane.
Investndertim Tirana shpk eshte ende pronare e rreth 6.000m2 qe perbehen nga dyqane, zyra, apartamente e parkime, te zena me qera aktualisht ne masen 88%, dhe ka te ardhura te mira nga qeradhenia.

Bussines & Shopping Center


Ofron kushte te shkelqyera per zyra e dyqane, duke ofruar hapesira me cilesi te larte dhe nje qendrim te kendshem ne pune. Qendra garanton standarte te larta ne lidhje me nivelin e sigurise. Ndertesa eshte e pajisur me shkalle emergjence, sistem alarmi ne rast zjarri, mjetet per mbrojtjen nga zjarri, sherbim me roje, survejim me kamera, sistem qendror per ngrohje dhe ftohje, gjenerator, vendparkim.

Ambiente per zyra apo dyqane nga 20m² deri ne 130m². Mundesi bashkimi per te krijuar siperfaqje me te medha. Cmimet, ne varesi nga pozicioni dhe siperfaqja, shume konkurruese per tregun ne raport me cilesine dhe kushtetet qe ofrojne.