Torre Drin Bussines & Shopping Center

E projektuar per te krijuar kushte te shkelqyera per zyra e dyqane

E ndodhur ne zemer te Tiranes, prane sheshit Skenderbej, qendres politike-administrative e tregtare te vendit, Torre Drin eshte nje realizim me nje vendodhje te shkelqyer dhe eshte nje nga qendrat me te rendesishme te biznesit ne Tirane, Shqiperi.

Foto Galeri

Torre Drin
ofron ambiente me qira


Ofron kushte te shkelqyera per zyra e dyqane, duke ofruar hapesira me cilesi te larte dhe nje qendrim te kendshem ne pune. Qendra garanton standarte te larta ne lidhje me nivelin e sigurise. Ndertesa eshte e pajisur me shkalle emergjence, sistem alarmi ne rast zjarri, mjetet per mbrojtjen nga zjarri, sherbim me roje, survejim me kamera, sistem qendror per ngrohje dhe ftohje, gjenerator, vendparkim.

Dyqane nga 20m² deri ne 130m². Mundesi bashkimi per te krijuar siperfaqe me te medha. Cmimet, ne varesi nga pozicioni.dhe siperfaqja fillojne minimumi 12€/ m²

Kontakto me ne